Під швидкісні поїзди модернізують понад двадцять залізничних переїздів на Харківщині

22.08.2012 11:25 Економіка
На напрямку впровадження прискореного руху Гребінка – Полтава – Красноград – Лозова, як зазначив Сергій Клименко, вже завершено роботи з облаштування та модернізації 13-ти залізничних переїздів.

Крім того, для додаткового попередження травматизму на вказаних переїздах установлено інформаційні щити, які застерігають про здійснення прискореного руху поїздів. А на всіх переїздах, які охороняються, по ходу швидкісного руху планується додаткова установка ще 52-х двосторонніх кольорових щитів із застереженням про небезпеку.

Аналогічну роботу буде проведено ще на 10 залізничних переїздах дільниці Мерефа – Лозова, що дозволить здійснювати рух прискорених поїздів і на цьому напрямку.

До того ж, свого часу було виконано роботи з обладнання залізничного переїзду без чергового відеонаглядовою системою та автоматичними шлагбаумами. Для того, щоб не допустити несанкціонованого виїзду автотранспорту, на двох переїздах установлено спеціальний пристрій, який складається з чотирьох бар’єрів-автоматів, вмонтованих у проїжджу частину автомобільної дороги на одному рівні з її покриттям.

А ще разом зі співробітниками ДАІ здійснюються рейди, під час яких перевіряється виконання правил утримання переїздів і виконання водіями автотранспорту правил їх переїзду.

Ігор Тесло, матеріал з газети "Слобідський край" №99 від 18.08.2012

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта