Підпільний цех з виробництва бензину виявили під Харковом

04.09.2012 06:54 Економіка
Нелегальний бізнес працівники податкової міліції виявили у селищі Васищеве Харківського району.

Для заняття нелегальним бізнесом підприємці придбали 20 резервуарів, обладнання для виготовлення бензину та газолін на загальну суму1,5 млн грн. Вони виготовили бензин та дизельне пальне, підробили документи для реалізації, половину виробництва оформили на не існуючі фірми, частину — на фірми-банкрути, - повідомляють на сайті SQ.

Співробітники податкової міліції спіймали недобросовісних підприємців на гарячому, коли ті виїжджали на фурі з бензином та підробленими документами. В офісах, на виробництві та у сховищах підприємців було знайдено та вилучено 60 тис л. бензину на загальну суму 400 тис грн., 10 тис. л. дизельного пального вартістю 80 тис грн., 30 тис л. газового конденсату (на 1,5 млн грн.) та паливно-мастильних матеріалів майже на 2 млн грн. Також було вилучено бухгалтерські документи, комп'ютери та гроші.

В ході оперативних заходів на території нелегального підприємства затримали автоцистерну, в якій знаходилося 97 тис. л. бензину загальною вартістю 300 тис. грн. Зразки бензину та дизельного пального зараз проходять експертизу. Ведеться слідство.

 

Джерело: SQ
Автор: Администратор сайта