Пільги та компенсації. Скільки виділить Держбюджет Харкову

25.12.2013 09:09 Економіка
http://p-p.com.ua/ http://p-p.com.ua/

Сесія Харківської міськради внесла зміни до бюджету міста на 2013 рік.

Внесення змін до бюджету обумовлено зменшенням обсягу позабюджетних трансфертів у загальній сумі на 67,3 млн.грн, повідомляє SQ.

Так, обсяг субвенції з державного бюджету на надання пільг та житлових субсидій населенню на оплату електроенергії, природного газу, послуг тепло-, водопостачання і водовідведення, квартирної плати (утримання будинків, споруд та прибудинкових територій), вивезення побутового сміття скоротився на 74 млн.грн.

Обсяг субвенції з держбюджету на надання пільг та житлових субсидій населенню на придбання пічного палива та скрапленого газу зменшився на 97 тис.грн. Крім того, обсяг субвенції з держбюджету на надання пільг з послуг зв'язку скоротився на 1,3 млн.грн, На капремонт квартир і житлових будинків - на 140 тис.грн.

При цьому обсяг субвенції з держбюджету на компенсацію за пільговий проїзд у метро збільшено на 1,3 млн грн. Збільшився на 6,9 млн.грн. обсяг субвенції на виплату допомоги сім'ям з дітьми, малозабезпеченим сім'ям, інвалідам з дитинства, дітям- інвалідам та тимчасової державної допомоги дітям.

Джерело: SQ
Автор: Администратор сайта