По мільйону отримають дитячі табори Харківщини (ФОТО)

19.07.2012 17:52 Економіка
Заїзд дітей на третю зміну табору «Сосновий» Заїзд дітей на третю зміну табору «Сосновий»
Щороку з обласного бюджету буде виділятися від 3 до 5 мільйонів гривень на відновлення матеріально-технічної бази оздоровчих дитячих таборів.

Про це сьогодні розповів заступник голови Харківської облдержадміністрації Євген Савін під час візиту до дитячого табору «Сосновий» Куп′янського району.

Перший мільйон, за словами віце-губернатора, отримає саме табір «Сосновий». Такий вибір пояснюється тим, що на території цього оздоровчого закладу постійно ведуться ремонтні роботи

- Ми плануємо щорічно виділяти 3-5 мільйонів на відновлення таборів, що знаходяться у комунальній власності або району, або області. У зв’язку з тим, що «Сосновий» разом з районною адміністрацією самостійно веде дуже активну роботу по відновленню матеріально-технічної бази, обласна адміністрація просто зобов’язана надати і свою допомогу, - говорить Євген Савін.

Заступник губернатора повідомив, що цього року 3 табори отримують допомоги від обласної адміністрації. Щасливчики вже визначені, проте поки що ця інформація залишається секретом.

Ірина Гудзь    

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта