Податкова нарахувала у Харкові вісім мільйонерів. В області - жодного

11.02.2015 12:55 Економіка
vz.ua vz.ua
З початку року вже понад 2 000 мешканців Харківщини подали декларації про отримані доходи (в минулому році на звітну дату прозвітувало 1800 громадян).

Про це повідомила заступник начальника доходів і зборів з фізичних осіб - начальник відділу адміністрування доходів і зборів ГУ ДФС у Харківській області Ірина Васильєва.

За її словами, з них 1 555 громадян задекларували доходи, які підлягають обов'язковому декларуванню, 450 - скористалися правом на одержання податкової знижки.

Загальна сума задекларованих доходів становить 204,0 млн. грн. Сума податку на доходи фізичних осіб до сплати в бюджет згідно поданих декларацій складає 5,0 млн. грн.


Найбільш активними декларантами є жителі Красноградського та Сахновщинського районів, а в Харкові – жителі Московського району.

Розповіла співробітник фіскального відомства і про перших декларантів, що задекларували свої доходи у сумі понад 1,0 млн.грн. На сьогоднішній день таких мільйонерів – 8. Усі вони жителі міста Харкова. Загальна сума задекларованих ними доходів становить 59,5 млн. грн.

Кампанія декларування громадянами доходів, стартувала 1 січня та триватиме до 1 травня поточного року. 

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта