Податкові пільги значно скоротять - О. Клименко

28.03.2013 14:52 Економіка
http://beprime.ru http://beprime.ru
Міністерство доходів і зборів України має намір скасувати низку податкових пільг. Про це сказав міністр Олександр Клименко.

Клименко зазначив, що важливим напрямком роботи міністерства є інвентаризація податкових пільг, яке на даний момент проводить Міндоходів у складі спеціально створеної для цього урядової комісії, повідомляє ЛігаБізнесІнформ.

- Ми маємо намір залишити тільки ті пільги, які дійсно виконують свою стимулюючу функцію. Питання скасування пільг ми плануємо винести на обговорення з бізнесом, у тому числі, в рамках Інвестиційної ради, щоб інвестори самі дали оцінку доцільності тих чи інших пільг, - зазначив міністр.

Нагадаємо, в Інвестиційну раду при Міндоходов увійдуть керівники та провідні фахівці міністерства, представники бізнес-асоціацій, топ-менеджери національних і зарубіжних компаній. На даний момент проходить процес інституційного становлення цього органу.

Як відомо, після вступу в силу Податкового кодексу було введено досить багато податкових пільг, спрямованих на стимулювання енергозбереження, модернізацію основних засобів, підтримку пріоритетних галузей економіки, а також новостворених підприємств.

Автор: Администратор сайта