Представники держаміністрації практикуватимуть виїзди на харківські підприємства

05.07.2013 15:28 Економіка
фото прес-служби ХОДА фото прес-служби ХОДА

Сьогодні з метою аналізу стану реалізації в області завдань Президента України щодо створення сприятливих умов для розвитку малого та середнього бізнесу відбулася перша виїзна нарада за участю представників Департаменту економіки і міжнародних відносин ХОДА на виробничому підприємстві ТОВ ВКГ «Лісова казка».

За словами заступника директора Департаменту економіки і міжнародних відносин ХОДА Дениса Ткачова, у 2011 році чотири підприємства малого та середнього бізнесу отримали кредитні кошти через Харківський регіональний фонд підтримки підприємництва.

Це підприємство «Медтехніка», що займається розробкою та виробництвом спеціального медичного обладнання для людей з обмеженими можливостями; ФОП Радюков - виготовлення паливних брикетів; ФОП Болібок - надання поліграфічних послуг для бізнесу за нижчою ціною з метою зменшення собівартості продукції. ФОП Гуляєва, що входить до Виробничо-кондитерської групи «Лісова казка», було надано з бюджету області 190 тисяч грн.

Як зазначив комерційний директор ТОВ ВКГ «Лісова казка» Дмитро Веркуш, за ці кошти на підприємстві було проведено модернізацію та реконструкцію обладнання. Завдяки чому було збільшено більш ніж на 10% обсяги продажу на внутрішньому ринку та вдвічі розширено ринок експорту.

- Ми обов'язково продовжимо практику таких виїзних нарад, можливо трохи розширимо коло представників середнього бізнесу, щоб вони могли нам розповісти, чим конкретно обласна адміністрація може бути їм корисна. Де ми можемо підставити своє плече, в яких питаннях необхідне втручання голови ХОДА, а де буде достатньо лише зістикувати відповідні дозвільні органи, подолати їх відомчі розбіжності, - сказав Денис Ткачов.

Джерело: сайт ХОДА
Автор: Администратор сайта