П'ятиповерховий торговий центр відкриють у центрі Харкова до 2015 року

29.07.2013 10:24 Економіка
http://www.myvin.com.ua/ http://www.myvin.com.ua/
ТРЦ “Нікольський” на Пушкінській вже почали будувати.

Як пише “КомпаньоН”, ТОВ "Будхаус Груп" (Київ, Bud House Group) вже приступило до будівництва ТРЦ "Нікольський" по вул. Пушкінській, 2. Першу чергу об'єкта планують відкрити наприкінці 2014 року.

"На сьогоднішній день встановлюються крани, а також проводяться роботи з укріплення котловану. Відкриття першої черги заплановано на кінець 2014 року", - наводяться в повідомленні слова керівника проекту Юрія Колбасинського.

У компанії поки не озвучують інвестиції в проект.

За планом загальна площа об'єкта з урахуванням паркінгу складе 101,87 тис. кв. м, торгова - 52 тис. кв. м. Проектом передбачено чотири поверхи торгових площ, а також поверх розваг та фітнес-клуб. Парковка ТРЦ  розрахована на 700 машиномісць.

Довідка: Bud House Group створена в 2007 році. Компанія реалізує проекти в готельній, офісної, торговельної та заміської нерухомості в Києві та області, Черкасах, Херсоні, Харкові, Сумах, Івано-Франківську, Запоріжжі та Одесі. Bud House Group в 2011 році відкрила в Запоріжжі готель "чотири зірки" плюс "під брендом Four Points by Sheraton і бізнес-центр Khortitsa Palace у складі готельно-офісного комплексу, в 2012 році - першу чергу ТРЦ" Фабрика "в Херсоні.

 

Джерело: КомпаньоН
Автор: Администратор сайта