Районні електричні станції візьме на баланс Харківобленерго

27.07.2012 14:34 Економіка
Найближчим часом планується передати на баланс АК «Харківобленерго» 6 енергетичних об'єктів у Барвінківському, Первомайському, Зміївському, Краснокутському та Красноградському районах.

Про це повідомив сьогодні в ході селекторної наради заступник начальника управління паливно-енергетичного комплексу ХОДА Володимир Хорунжий, повідомляє сайт ХОДА.

- Триває робота з передачі безгоспних енергетичних об'єктів на баланс АК «Харківобленерго». На території області залишилося 18 безгоспних об'єктів енергетики: Чугуївські РЕС - 4, Краснокутські РЕС - 3, Барвінківські РЕС - 1, Красноградські РЕС - 2, Первомайські РЕС - 1, Зміївські РЕС - 7. Найближчим часом АК «Харківобленерго» планує прийняти на баланс 6 енергетичних об'єктів. З них вже в серпні-вересні планується прийняти по 1 об'єкту в Барвінківському та Первомайському районах, 2 об'єкти в Зміївському районі, а у вересні-жовтні на баланс підприємства буде передано по 1 об'єкту в Краснокутському і Красноградському районах, - повідомив Володимир Хорунжий.

Джерело: сайт ХОДА
Автор: Администратор сайта