Реалізація міні-проектів на Харківщині буксує. Подробиці

14.08.2013 09:28 Економіка
http://autoreg.su/ http://autoreg.su/
На сьогодні втілено у життя лише 16 із 77 проектів-переможців цьогорічного обласного конкурсу міні-проектів розвитку територіальних громад «Разом у майбутнє».

Про це повідомила перший заступник голови Харківської обласної ради Олена Олешко під час наради з головами районних рад та міськими головами міст обласного значення.

– Упродовж цього тижня до обласної ради має надійти об’єктивна інформація про стан реалізації усіх без винятку проектів, – наголосила Олена Олешко.
 
Про хід реалізації проектів-переможців у кожному районі області розповіла голова постійної комісії Харківської облради з питань бюджету Людмила Немикіна. Хороші показники мають Первомайський район, у якому реалізовано 6 із 11 проектів, Балаклійський район з виконаними трьома грантами. Богодухівський район названо передовиком у цій справі, адже тут реалізовано три із п’яти проектів, зокрема, встановлено пам’ятник чорнобильцям, а в рамках районного конкурсу «Щасливе дитинство» з’явилося 12 дитячих майданчиків.

Жодного проекту поки що не реалізовано у семи районах області. Затримку у виконанні очільники районів і міст пояснюють виникненням проблем із казначейством.

За словами Людмили Немикіної, до тих районів, де вже успішно реалізовано низку проектів, упродовж серпня із обласного бюджету надійдуть кошти на співфінансування. 

Тетяна Василець

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта