Село майбутнього закладуть уже цієї осені - інформація Держагенства з інвестицій

06.09.2013 15:47 Економіка
http://www.objectiv.tv http://www.objectiv.tv

Затвердження урядом інвестора і підписання з ним договору відбудеться уже цієї осені. Після цього інвестор зможе приступити до будівництва.

Про це під час V Міжнародного економічного форуму «Інновації. Інвестиції. Харківські ініціативи!» повідомив директор Департаменту національних і інвестиційних проектів Державного агентства з інвестицій і управлінню національними проектами України Юрій Гусєв. він зауважив, що у техніко-економічному обгрунтуванні проекту, який схвалено Урядом, уже передбачено чіткі обсяги державної підтримки і обсяги очікуваних інвестицій.

Читайте також: Економічний форум у Харкові: консул Польщі пообіцяв рекордну кількість віз для українців
Добкін зізнався, що мав можливість покинути Україну
Лешек Бальцерович у Харкові розповів про кризу і психопатів у владі
Відкрити бізнес в Україні стало простіше - Європейська Бізнес Асоціація
Науковий парк щодо розвитку землеробства створять у Харкові
Село майбутнього закладуть уже цієї осені - інформація Держагенства з інвестицій

- Зараз опрацьовуються з Міністерством фінансів відповідні акти Кабінету міністрів щодо затвердження інвестора, механізмів державної підтримки. Ми сповнені сподівання, що цього року буде закладено перший камінь у будівництві “Села майбутнього” з соціально-побутовою інфраструктурою, будівництвом якісного житла для молодих спеціалістів, будівництвом фермерського господарства. Зараз очікується схвалення урядом інвестора і укладання з ним договору, підписання договору відбудеться уже цієї осені і одразу інвестор зможе приступити до будівництва, - наголосив Юрій Гусєв.

ФОТОЗВІТ З ФОРУМУ ДИВІТЬСЯ ТУТ

Тамара Кіч

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта