Shell виділить мільйони на соціальні проекти на Харківщині

05.02.2013 15:48 Економіка
http://online47.ru http://online47.ru

На етапі розвідки на ділянці Юзівська компанія Shell буде виділяти щорічно  $2 млн на соціальні програми у трьох районах Харківської та семи районах Донецької областей.

Про це на сесії Балаклійської районної ради повідомила спеціаліст із звязків з громадськістю компанії "Шелл Експлорейшн енд Продакшн Юкрейн Інвестментс" Валентина Гекова. За її словами, до Юзівського проекту входять Балаклійський, Ізюмський і Барвінківський райони Харківщини.

- В рамках проекту передбачена реалізація соціальних програм, а також програм із покращення місцевої інфраструктури, необхідних як для реалізації проекту, так і для потреб місцевих громад, - зазначила Валентина Гекова.

Вона пояснила, що конкретні населені пункти будуть визначатися за даними сейсмологічної розвідки, яка буде проводитися компанією.

Для розгляду соціальних проектів буде створений відповідний координаційний орган, куди ввійдуть представники обласної влади, територіальних громад, громадських організацій і компанії.

- Ми будемо проводити комплексну оцінку потенційного впливу проекту на екологічне і соціальне середовище і на здоровя населення до початку проведення робіт, - підкреслила представниця компанії "Шелл".

Тамара Кіч

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта