Скільки організацій Харківщини не уклали договори на теплопостачання. Інформація В. Дулуба

25.01.2013 15:14 Економіка
http://www.pk25.ru http://www.pk25.ru
У Харківській області слід укласти 619 договорів між бюджетними організаціями та підприємствами, що опікуються теплопостачанням.

Як розповів перший заступник голови Харківської облдержадміністрації Валентин Дулуб, 322 договори потребують тендерної процедури, а 297 — ні.

- На сьогоднішній день в області укладено 401 такий договір і ще 144 знаходяться в роботі, - зазначив Валентин Дулуб. - А ось в 74 випадках робота ще навіть не починалася і це наводить мене на невеселі думки. Тобто, у країнах Європи житло уже відключили би від тепла, бо діє правило "Ви нам гроші, ми вам послуги". А на Харківщині, виходить, знайшли новий метод: тепло є, а відтак для чого поспішати укладати договори.

За словами Валентина Дулуба, у місті Люботин, який є беззаперечним “лідером” по укладанню договорів, не укладено жодного договору. Не кращі справи у Чугуївському, Великобурлуцькому районах.

Перший заступник губернатора пообіцяв зробити жорсткі висновки щодо проведеної роботи в цьому напрямку уже найбличим часом. Як приклад, він навів Лозівський район, де укладені всі договори на теплопостачання.

Ігор Тесло

 
Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта