Скільки отримують працівники харчової промисловості на Харківщині. Інформація облстату

13.11.2012 12:01 Економіка
http://potok.ua/ http://potok.ua/
Харківщина посідає друге місце у вітчизняному виробництві круп та сиру свіжого неферментованого та сиру кисломолочного.

У минулому році на підприємства області припало 9–15% загальнодержавного випуску: борошна, олії соняшникової нерафінованої, кисломолочних продуктів, макаронних виробів, маргарину і продуктів аналогічних, пива солодового, включаючи безалкогольне і пиво з вмістом алкоголю менше 0,5%, повідомляє облстат.

За п’ять останніх років індекс промислової продукції у виробництві харчових продуктів, напоїв та тютюнових виробів становив 90,3% (у т.ч. у виробництвах: м’яса та м’ясних продуктів – 79,8%, молочних продуктів та морозива – 84,0%, хліба та хлібобулочних виробів – 107,3%, напоїв – 109,3%).

Середньооблікова чисельність штатних працівників, зайнятих на підприємствах з виробництва харчових продуктів, напоїв та тютюнових виробів у 2011р. складала 28,1 тис. осіб, або 15,7% від загальної чисельності працівників промисловості.

Середній розмір номінальної заробітної плати одного штатного працівника на підприємствах з виробництва харчових продуктів, напоїв та тютюнових виробів у 2011р. дорівнював 2481 грн.


Автор: Администратор сайта