Спонсором молодих мешканок Харківщини стане англійський принц Чарльз

13.12.2012 14:16 Економіка
http://tonail.com http://tonail.com
У наступному році ініціативні мешканки Харківщини віком від 18 до 35 років можуть взяти участь у програмі “Міжнародний Молодіжний Бізнес”.

Ця міжнародна програма, ініціатором створення якої став свого часу Принц Чарльз, зараз успішно працює у понад 30 країнах світу. У наступному році вона працюватиме і в окремих регіонах України, серед яких буде і Харківська область.

- Метою цієї програми є розвиток молодіжного підприємництва, - зазначив голова Харківської обласної ради Сергій Чернов. - Тобто надання рівних можливостей соціально-незахищеній молоді в створенні власного бізнесу і залучення її в економічні процеси регіону та країни. Родзинкою цієї міжнародної програми є надання допомоги тим молодим людям, які не мають власних коштів і можливостей скористуватися послугами банківських систем та інших фінансових структур. І тут надаватиметься не лише позика без застави та поручителя, а й постійна підтримка людей, які досягли успіху в бізнесі. Звісно, й депутатський корпус Харківської облради допомагатиме в цій важливій соціальній ініціативі.

Ігор Тесло

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта