ТЕЦ-5 модернізується за двадцять один мільйон

11.12.2012 10:10 Економіка
http://www.slk.kh.ua http://www.slk.kh.ua
ТЕЦ-5 уклала контракт на суму понад 21,4 млн грн з компанією Укрпроектенергомонтаж.

Необхідні закупівлі Харківська ТЕЦ - 5 здійснює за допомогою проведення тендерів. Це дозволяє економити кошти. Не важливо, чи проводиться тендер в Полтаві або в Харкові, будь проведення тендерів в Україні в першу чергу спрямоване на економію, повідомляє сайт Тендер-Гид.
 
Кілька великих контрактів на загальну суму понад 21,4 млн. грн. замовник підписав у липні з київською компанією Укрпроектенергомонтаж.

Вона буде виконувати проектні роботи по модернізації устаткування, по автоматизації технологічних процесів, з нового будівництва. Майже 13,8 млн. грн. буде заплачено полтавській фірмі ТОВ Квант-Сервіс за роботи по заміні трансформаторів. Контракт із цією фірмою теж підписаний в липні. Тендерний комітет замовника працює професійно і не дає приводу для оскарження торгів.

Нагадаємо, на початку листопада поточного року на конкурсі було продано майже 95% ПАТ Харківська ТЕЦ-5. За 399,9 млн. грн. компанію придбала фірма ТОВ Укрістгаз. Згідно з умовами конкурсу, переможець повинен реконструювати і модернізувати ТЕЦ. Крім того, необхідно вирішити всі соціальні проблеми працівників даного підприємства.

Джерело: Тендер-Гид
Автор: Администратор сайта