Три державні субвенції чекають у Харкові. Куди підуть гроші

28.01.2014 12:17 Економіка
http://www.segodnya.ua/ http://www.segodnya.ua/
згідно з проектом Програми економічного і соціального розвитку Харківської області на 2014 рік, регіон очікує на три крупні субвенції з державного бюджету для соціально-економічного розвитку регіону.

Про це повідомив Директор Департаменту економіки і міжнародних відносин облдержадміністрації Сергій Авершин.

«Очікуємо надходження коштів державного фонду регіонального розвитку у сумі 150 млн грн. Це ті ресурси, які розподіляються по регіонах, відповідно до формульних розрахунків, що спираються на кількість населення. Для порівняння, у минулому році ця сума складала 40 млн грн», - сказав Сергій Авершин.

«Наступне джерело надходжень - субвенція у розмірі 25 млн грн на соціально-економічний розвиток окремих територій, яка буде спрямована безпосередньо в райони: м.Харків – 10 млн грн, м. Чугуїв - 1,7 млн грн, Великобурлуцький район – 3,8 млн грн, Вовчанський район – 4,4 млн грн, Дворічанський район – 820 тис. грн., Печенізький район – 2,8 млн грн, Чугуївський район – 1,3 млн грн», - повідомив директор Департаменту.

«Третя держсубвенція, - повідомив Сергій Авершин, - капітальні видатки Кабінету Міністрів України у розмірі 700 млн грн. В області сформовано перелік об’єктів для фінансування з цього джерела».

Депутати погодили проект програми та рекомендували затвердити його на пленарному засіданні.

Автор: Администратор сайта