Цивільні ремонтують БТРи та годують солдатів у гарнізонах під Харковом

02.04.2014 07:27 Економіка
http://economics.lb.ua/ http://economics.lb.ua/
Харків'яни активно допомагають українським солдатам на східних кордонах.

Як розповіли у регіональному медіа-центрі Міноборони в Харківській області, у переліку надійшло для армії майна - тисячі свічок запалювання, сотні літрів палива, бензонасоси, карбюратори, десятки ремонтних комплектів для автотранспорту.

Силами та засобами активістів відремонтовано близько 90 одиниць техніки, що знаходиться на озброєнні армії. Наприклад, активісти відремонтували в Чугуєві 18 бронемашин БТР-70. Тільки в Чугуївському гарнізоні щодня ремонтують дві-три одиниці спеціальної техніки за допомогою цивільних осіб.

За даними медіа-центру, допомога надається також у вигляді продовольчих товарів і харчових продуктів. Майже всі солдати, які задіяні для охорони східних рубежів, забезпечені спальними мішками, жилетами "Сахара", приладами нічного бачення і термобілизною.

"Найбільшу активність у цьому плані виявляють жителі Чугуївського, Вовчанського, Великобурлуцького районів Харківської області. Загалом за два останні тижні жителі області надали допомоги більш ніж на 1 млн грн. Гроші на потреби армії надходять також на спеціальні рахунки в Києві і за допомогою благодійних акцій, ініційованих місцевою владою", - повідомили у медіа-центрі.

Джерело: SQ
Автор: Администратор сайта