У Добкіна заявили, що проситимуть у Києві гроші на зарплати бюджетникам

15.07.2013 09:47 Економіка
http://newsradio.com.ua/ http://newsradio.com.ua/
Керівництво ХОДА і Департамент фінансів звернулися до Уряду з приводу додаткового виділення коштів для Харківської області на заробітну плату і енергоносії для бюджетних установ.

Про це повідомив директор Департаменту фінансів облдержадміністрації Сергій Овсянніков.

Також у Департаменті звітували про доходи та видатки місцевих бюджетів. У першому півріччі поточного року до загального фонду бюджету Харківщини надійшло 2 млрд 455 млн грн, або 99,8% від плану.

Заступник директора Департаменту фінансів облдержадміністрації Наталія Дузь розповіла, що понад 400 місцевих бюджетів нашого регіону, а це 83% від загальної кількості, виконали затверджені показники.

З цієї кількості 69% місцевих бюджетів перевиконали дохідну частину більш ніж на 5% і отримали додатковий ресурс у загальному обсязі 45 млн грн. Стосовно видатної частини загального фонду місцевих бюджетів, то, за словами Наталії Дузь, вона в цілому виконана в сумі 5071,6 млн грн, або на 87,3%.

- Треба працювати над наповненням дохідної частини і оптимізацією мережі бюджетних установ, - підкреслив Сергій Овсянніков. - Також слід скоротити непершочергові видатки та провести заходи з ефективного використання коштів. Наше з вами завдання – організувати роботу на місцях таким чином, щоб в жодному разі не допустити виникнення на кінець року заборгованості із заробітної плати та оплаті енергоносіїв.

Ігор Тесло

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта