Комунальні тарифи знизились після оштрафування підприємства у Харківському районі

04.10.2012 10:25 Економіка
http://lifedon.com.ua http://lifedon.com.ua
Про це сьогодні повідомив голова Харківського обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України Анатолій Косолапов.

 - За результатами розгляду звернення мешканців цього населеного пункту були розглянуті справи про порушення законодавства про захист економічної конкуренції з боку КП "Кулиничікомунсервіс" та Кулиничівської селищної ради, - зазначив Анатолій Косолапов. - Зазначеним підприємством були розроблені та подані тарифи на послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій. У свою чергу, селищна рада , затвердивши такі тарифи, легітимувала порушення законодавства про захист економічної конкуренції з боку КП «Кулиничікомунсервіс». За вчинене порушення на підприємство накладений штраф у розмірі 12 тисяч гривень і рішення про нові тарифи скасовано.
   Як повідомив Анатолій Косолапов, за 9 місяців поточного року до відділення надійшло 99 звернень стосовно житлово-комунальної сфери. За результатами розгляду таких звернень відділенням порушено 12 справ про порушення законодавства про захист економічної конкуренції та надано 16 рекомендацій щодо припинення дій, які містили ознаки порушення конкуренційного законодавства.
      Ігор Тесло

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта