У квартирах в харківських новобудовах стіни рівні, але немає унітазів

31.07.2013 10:12 Економіка
http://master-sovetov.ru/ http://master-sovetov.ru/
Криві стіни і стелі та відсутність опалення у нових квартирах — міф.

Харків'янка Наталія Оробей, що придбала квартиру у новому житловому комплексі “Пори року” по вул. Дача-55 за програмою “Здешевлення вартості іпотечних кредитів”, розповіла про те, яке житло здають забудовники.

- Стіни абсолютно не криві. Ми самі перед тим як побачити квартиру нажахалися чутками про те, що у новобудовах все жахливо, і все треба переробляти, - сказала Наталія Оробей. - Можливо, це нам там пощастило, але у квартирі і стіні, і стеля були рівними. Сантехніки звісно не має, але всі комунікації підведені. Стіни, опалення, батареї — все на місці.

Попри те, що квартиру родина Оробей купили ще наприкінці минулого року, в'їжджати туди не поспішають — триває ремонт.

- У питанні реалізації програми «30/70» Харківщина посідає друге місце серед регіонів України, а в інших будівельних програмах ми у першій п'ятірці кращих регіонів України. Ці дані були озвучені на останньому засіданні колегії в Донецьку, де був присутній Віце-прем'єр-міністр Олександр Вілкул, – зазначив перший заступник голови ХОДА Валентин Дулуб.

 Він підкреслив, що Харківщина – в числі перших серед регіонів України, тут чітко виконуються завдання, поставлені Президентом України.

Нагадаємо, харків'яни поділилися досвідом придбання житла за державними програмами пільгового кредитування.

Ірина Гудзь

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта