Українців навчать розумно економити

06.07.2015 14:30 Економіка
Фото: www.seliger2010.com Фото: www.seliger2010.com
ПриватБанк запустив новий освітній проект «Економимо разом!», за допомогою якого клієнти банку та всі жителі України зможуть ділитися своїм досвідом щодо економного витрачання енергії, ефективного використання коштів і вигідного вибору банківських послуг.

Як повідомили в банку, у результаті такого проекту в Україні з’явиться нова народна енциклопедія економної життєдіяльності.

- Ми щиро віримо, що в економічній ситуації, що склалася, жителі України мають об’єднатися та допомагати одне одному, – говорить один із авторів проекту,  маркетинг-директор ПриватБанку Сергій Даниленко. – «Економимо разом!» – це освітній проект ПриватБанку, своєрідна «Вікіпедія» економного життя, за допомогою якої кожен з нас може поділитися своїм досвідом економії коштів або використовувати найкращі ідеї інших користувачів.

На спеціальному сайті проекту http://econom.pb.ua/ кожен бажаючий може розповісти про те, як зекономити на їжі, одязі, розвагах або побутових дрібницях. Щоб додати нову пораду в народну енциклопедію, потрібно просто натиснути на кнопку «Додати пораду» і заповнити всі необхідні поля.

Користувачі сайта зможуть не тільки прочитати, але й оцінити користь кожної поради та проголосувати за неї. Щомісяця експертна група ПриватБанку буде відбирати найкращі поради та дарувати авторам цінні подарунки, серед яких сучасні смартфони, планшети та електронні книги.

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта