Укртелеком значно підвищує тарифи з кінця січня

14.01.2013 11:28 Економіка
http://www.objectiv.tv http://www.objectiv.tv
"Укртелеком" з 21 січня підвищує тариф на дзвінки зі своєї фіксованої мережі на мережу ТОВ "ТріМоб" на 72% - з 0,25 гривень до 0,43 гривень.

Також підвищується тариф на дзвінки з телекомунікаційної мережі фіксованого телефонного зв'язку іншого оператора телекомунікацій, який має право на надання послуг місцевого телефонного зв'язку, телекомунікаційні мережі мобільного зв'язку - з 0,96 гривень до 1,2 гривень, повідомляється на сайті Укртелекому.

Крім цього, з 21 січня поточного року значно підвищуються тарифи на додаткові платні послуги міжміського телефонного зв'язку за попереднім замовленням. Так, тариф на виклик абонента по третьому з п'яти зазначених у замовленні номерів телефону зросте більш ніж у шість разів - до 3 гривень, виклик абонента по четвертому і п'ятому номерами - в 6,2 рази - до 6 гривень. Тариф на виклик певної особи також збільшується більш ніж у шість разів - до 6 гривень.

Крім того, збільшується тариф на подання розмови в призначений абонентом час - з 0,96 гривень до 6 гривень, а також тариф на повідомлення на адресу особи, що викликається про запрошення переговорного пункту для ведення міжміського телефонного дзвінка, - з 2,4 гривень до 15 гривень. Крім цього, з 21 січня зросте тариф на довідку про номер телефону в іншому населеному пункті - з 1,44 гривень до 9 гривень.

Джерело: Укртелеком
Автор: Администратор сайта