Ув'язнені Харківщини напрацювали на понад дванадцять мільйонів

13.08.2012 14:59 Економіка
З початку року установами ДПтС України в Харківській області було виконано ряд робіт та послуг, що дозволили державі зекономити більше 10 мільйонів грн.

Підприємствами були виготовлені стовпи освітлення, тротуарна плитка, секції огорожі, паркові лави та урни для реконструкції Червоношкільної набережної, паркової зони на проспекті ім. Фрунзе та зони відпочинку на станції метро ім. Бекетова. Для проведення робіт по реконструкції парку ім. Горького виготовили предмети благоустрою,  змонтували бетонну огорожу, демонтували стару тротуарну плитку. Також провели підготовчі роботи для укладення нового асфальтного покриття, - повідомляють на сайтіУДПтС України в Харківській області.

На замовлення комунальних підприємств міста і області, а також Харківського Національного університету ім. Каразіна, Національної юридичної академії України ім. Я. Мудрого виготовляється робочий одяг, столярна, меблева продукція та господарчий інвентар. Робота ведеться на підставі довгострокових угод про співпрацю з місцевими органами влади.

Також установи кримінально-виконавчої системи області співпрацюють з організаціями та підприємствами усіх форм власності. Серед них державні підприємства: завод «Електроважмаш», «Південна залізниця», ВАТ ДАК «Автомобільні дороги України»; завод «ХТЗ», та ін.

На замовлення Зміївської та Чугуївської міських Рад Харківською ВК (№43) виготовлялись малі архітектурні форми для облаштування дитячих та спортивних майданчиків.
Крім того, під час підготовки до проведення чемпіонату Євро-2012 пенітенціарними установами області виготовлялись нестандартні металеві конструкції для стадіону «Металіст», а також постільна білизна та робочий одяг.

Автор: Администратор сайта