В. Янукович: Турбоатому слід розширювати виробництво

25.10.2012 12:26 Економіка
фото Віктора Кочетова фото Віктора Кочетова
Президент України Віктор Янукович відвідав ВАТ "Турбатом" в ході свого робочого візиту на Харківщину.

- Те, що я тут побачив та почув, переконало мене, що країна на вірному шляху. Я подивився на соціальні показники: на Турбоатомі працює понад 5000 чоловік, а заробітна платня складає понад 5000 грн. Все це можливе за рахунок конкурентоспроможності заводу, - сказав Віктор Янукович після спілкування з трудовим колективом заводу.

Також президент сказав, що ВАТ "Турбоатом" слід розширювати виробництво, оскільки замовлення є на багато років вперед.

- «Турбоатом» працює з 45 країнами світу, що стимулює випуск якісної продукції, але підвищення внутрішнього попиту буде сприяти розвитку «Турбоатома», інших підприємств енергомашинобудування та в цілому економіки України. Ми добре розуміємо, що чим менше ми залежимо від зовнішнього ринку, тим надійніше буде розвиватися наша промисловість та економіка», - підкреслив Віктор Янукович після відвідування заводу.
Він додав, що протягом цього року зарплата на «Турбоатомі» зросла на 15%.

- Це означає, що ми матимемо більші відрахування в Пенсійний фонд і зможемо платити більшу пенсію. Шлях обраний правильний, нам потрібна стабільність та професіонали у кожній галузі, які б були здатні досягати цілей, що ми перед собою поставили, - підкреслив Глава держави.


Юрій Борщ

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта