Вартість поїздки у харківському метро повертатиме мобільний оператор. Подробиці

26.12.2014 11:36 Економіка
www.cortmi.ua www.cortmi.ua
Всю зиму харківські абоненти МТС Передплати зможуть їздити в метро практично безкоштовно.

Абонентам «МТС Україна», які в період з 25 грудня 2014 року по 28 лютого 2015 року будуть користуватися мобільним Інтернетом або телефонувати під час поїздки в Харківському метрополітені, на мобільний рахунок буде повернено вартість проїзду в метро, повідомляє прес-служба "МТС Україна".

Для того щоб скористатись пропозицією «З МТС в метро безкоштовно», потрібно відправити USSD-запит *101*911# і користуватися послугами зв'язку під час поїздки в метро. Інформація про нарахування коштів надійде у вигляді SMS.

Кошти в розмірі 3 гривень на день, а саме стільки коштує проїзд у харківському метро, будуть зараховуватися на додатковий рахунок після першого в день вихідного дзвінка в мережі МТС або першої інтернет-сесії на станціях Харківського метрополітену. Таким чином, активні користувачі можуть «заробити» на поїздках в метро до 90 гривень на місяць.

Перевірити, чи підключена пропозиція, можна за допомогою команди *101*900#, а дізнатися стан свого бонусного рахунку за допомогою USSD-запиту *101*10#.

Безкоштовно скористатися пропозицією зможуть нові абоненти «МТС Україна», які активують свій номер, починаючи з 25 грудня 2014 року. Для існуючих абонентів оператора вартість підключення складе 15 грн з ПДВ без ПФ.

Детальніше про цю пропозицію можна дізнатись на сайті компанії.

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта