Вебкамери встановили у реєстраційних службах Харківської області. Де переглянути відео

25.07.2013 09:31 Економіка
http://comments.ua/ http://comments.ua/
- У п'яти містах обласного значення та у двох районах Харкова в державних реєстраційних службах встановлені вебкамери.

Відео з цих камер можна в режимі онлайн переглянути на сайті Державної реєстраційної служби, - сказав начальник реєстраційної служби Головного управління юстиції В'ячеслав Ус. - В режимі онлайн можна подивитися наявність черги. Таким чином. можна уникнути провокацій та чуток, ніби у реєстраційній службі постійні черги. 

За словами В'ячеслава Уса, після модернізації послуг Державної реєстраційної служби у сфері реєстрації фізичних осіб - підприємців за три тижні роботи  було проведено понад десять тисяч реєстраційних дій.

Також спеціалісти Мінюста України повідомили, що відтепер через Укрпошту підприємці та фізичні особи можуть подати заяву на реєжстрацію нерухомого майна.

- Відповідний меморандум між Міністерством юстиції України та Укрпоштою підписали минулого тижня, - повідомила заступник голови Державної реєстраційної служби України Інна Завальна. - Укрпошта є нашим агентом, але треба провести роз'яснювальну роботу для працівників Укрпошти. Треба навчити усіх операторів, як прийняти заяву, як засвідчити особу тощо. 

Тетяна Василець

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта