Віце-губернатор розповів, що треба обирати бізнес, як бджола вулик

06.09.2012 09:49 Економіка
http://www.ivankmit.com http://www.ivankmit.com
Як обрати майбутній бізнес, навчали сьогодні на форумі молодь.

Сьогодні в Малій залі Будинку рад в рамках IV Міжнародного економічного форуму «Інновації. Інвестиції. Харківські ініціативи!» розпочав роботу Молодіжний бізнес-форум «Молодіжні ініціативи».

У пленарному засіданні Форуму взяли участь заступник голови ХОДА Юрій Сапронов та заступник Харківського міського голови Михайло Фатєєв, повідомляє сайт ХОДА.

Виступаючи перед зібранням, Юрій Сапронов розповів, чому зараз важче почитнати бізнес, ніж у 80-90-х роках минулого століття:

- Вам сьогодні набагато важче, ніж нам в свій час. Бізнес кінця 80-х - початку 90-х і бізнес сьогодні дуже відрізняються. Якщо уявити його вуликом з мільйонів сот, то тоді з цього мільйона було зайнято близько 10 тис. Можна було ліниво підлетіти до одного стільника, спробувати почати чимось займатися, зрозуміти через якийсь час, що це невисокорентабельно і можна заробляти більше, підлетіти до іншого, пробувати і помилятися. Сьогодні у вас менше права на помилку, тому що весь цей мільйон стільників зайнятий. І тільки за рахунок своїх креативних ідей, розуміння тенденцій ринку, затребуваності тієї чи іншої спеціалізації ви зможете пробитися до успіху. Це набагато важче, - звернувся він до молодих людей, які пробують свої сили в підприємництві.


Джерело: сайт ХОДА
Автор: Администратор сайта