Як Держбюджет оплачує перевезення одного пільговика Харківщини на рік. Інформація ХОДА

02.11.2012 15:09 Економіка
http://orelsreda.ru http://orelsreda.ru
88,5 млн грн отримано з Державного бюджету компенсації за перевезення пільговиків на автотранспорті, що складає 20% від мінімальної потреби.

Про це сьогодні повідомив заступник начальника Головного управління промисловості, транспорту і зв'язку ХОДА Антон Новіков.

За його словами, мінімальна потреба на відшкодування втрат доходів від перевезення громадян пільгових категорій, яких в Харківській області налічується 738 тис. осіб, метрополітеном, міським електричним транспортом, залізничним транспортом та автотранспортом у 2012 році складає в цілому 443,6 млн. грн., в тому числі: по Південній залізниці в межах Харківської області – 45,8 млн. грн., по автомобільному транспорту – 117,4 млн. грн., по метрополітену – 92,4 млн. грн., по міськелектротранспорту – 188 млн. грн.

Фактично, за словами Антона Новікова, з Держбюджета Харківська область отримує на одного пільговика 21 грн на рік. Таку ситуацію слід виправляти. За словами Антона Новікова, слід виплачувати пільговикам адресну допомогу, а для цього слід провести Пенсійну реформу.

Ігор Тесло

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта