Як іноземних інвесторів збираються залучати на Харківщину

29.01.2013 13:58 Економіка
http://www.finobzor.com.ua http://www.finobzor.com.ua
1 лютого стартує міжнародний конкурс інноваційних та інвестиційних проектів «Харківські ініціативи 2013».

Як сьогодні на прес-конференції розповіла начальник управління підприємництва та дозвільних процедур Департаменту підприємництва та споживчого ринку Харківської міської ради Тетяна Чечетова-Терашвілі, у конкурсі зможуть взяти участь як українські, так й іноземні громадяни. Автори повинні будуть не лише запропонувати ідею, але й дати їй економічне обґрунтування, створити бізнес-план.

Експертна рада розглядатиме проекти, що стосуються будь-якої сфери економічної діяльності. Це й енергозбереження, й сільське господарство, і туризм тощо. Заповнити заявку учасника можна за адресою в Інтернеті  www.initiatives.kharkov.ua або надіслати на електронну адресу [email protected]. У заявці треба викласти головну ідею проекту.

Конкурс проходитиме у два етапи. Спочатку судді оберуть найбільш перспективні проекти із загальної кількості представлених. Фіналістам допоможуть підготувати якісні бізнес-плани, а вже після потім оберуть кращих. Переможці отримують нагороди, а їх проекти будуть презентовані на міжнародному економічному форумі «Інновації. Інвестиції. Харківські ініціативи!», що пройде 6 вересня 2013 року. Крім того, автори обраних проектів зможуть отримати інвестиційні кредити для реалізації своїх задумів.

Ірина Гудзь

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта