Як та де на Харківщині виплачують зарплату. Статистика по районах

01.08.2013 06:08 Економіка
http://pro-vincia.com.ua/ http://pro-vincia.com.ua/
Заборгованість з виплати заробітної плати працівникам підприємств, установ та організацій області зменшилася, рапортують у облуправлінні статистики.

За місяць сума заборгованості зменшилась на 1,8% (або на 1,6 млн. грн.), порівняно з початком 2013 року – на 0,2 млн. грн. і на 1 липня п.р. становила 88,5 млн. грн.

Серед регіонів України за темпом росту (зменшення) боргу, відносно 1 січня 2013 року, області належало 17 місце.

Переважна більшість невиплаченої заробітної плати серед видів економічної діяльності припадала на підприємства промисловості (59,7 млн. грн. або 67,5% від загального показника), а серед міст та районів області – належала працівникам організацій та установ м. Харкова (85,6% або 75,7 млн. грн.).

Найвища сума невиплаченої заробітної плати спостерігалась на підприємствах Жовтневого району м. Харкова (28,3 млн. грн., або 32,0%). Серед міст та районів області найвищий обсяг боргу був у працівників підприємств м.Ізюма, який становив 30,9% від загального показника по районах області.

В той же час, на початок липня 2013 року взагалі не було заборгованості із виплати заробітної плати у працівників Близнюківського, Великобурлуцького, Дворічанського, Зачепилівського, Золочівського, Ізюмського, Коломацького, Красноградського, Куп'янського, Лозівського, Нововодолазького, Первомайського, Печенізького, Сахновщинського, Шевченківського районів та м.Чугуєва.

Автор: Администратор сайта