Які підприємства Харківщини вчасно сплатили податки до бюджету. Перелік

06.12.2013 13:43 Економіка
http://inpress.ua/ http://inpress.ua/
Підприємства Харківщини сплатили за 11 місяців 2013 року майже 2,5 млрд грн ресурсних платежів.

Найбільшу питому вагу в надходженнях ресурсних платежів (89%) займає плата за користування надрами - 2,2 млрд грн, повідомили у Міндоходів Харківської області.

Серед платників, що  найбільше сплатили до бюджету плати за користування надрами - ПАТ «Укргазвидобування» НАК «Нафтогаз України», ТОВ «Еско–Північ», ПАТ «Укрнафта» НГВУ «Охтирканафтогаз», ЗАТ «ВК «Укрнафтобуріння»,  ТОВ ВКФ «Старк».

Водночас протягом січня-листопада казна країни поповнилася на 35,5 млн грн збору за спеціальне використання води та 9,2 млн грн збору за спеціальне використання лісових ресурсів. Ці збори також відносяться до ресурсних платежів.

В ГУ Міндоходів у Харківській області розповідають, що за обома зборами  досягнуто позитивних темпів росту до січня – листопада 2012 року -103,7% та 101,1% відповідно.

Серед «передовиків» зі сплати збору за спеціальне використання лісових ресурсів: ДП «Ізюмський лісгосп», ДП «Зміївський лісгосп», ДП «Гутянське лісове господарство», ДП «Красноградський лісгосп», Жовтневий «Держлісгосп».

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта