За допомогою економічного форуму у Харківський регіон залучать інвестиції

03.09.2013 08:07 Економіка
Головною метою V Міжнародного економічного форуму «Інновації. Інвестиції. Харківські ініціативи!» є презентація інвестиційних можливостей Харківщини.

Зокрема, у конкурсній програмі будуть представлені проекти з покращення туристичної привабливості регіону. Крім того, як повідомив директор Департаменту з підвищення конкурентоспроможності регіону Харківської облдержадміністрації Євген Шаповал, за результатами форуму на Харківщині будуть реалізовані декілька бізнес-проектів.

Ми проводимо форум, тому що хочемо презентувати ті інвестиційні можливості, які має Харківський регіон. Ми будемо спільно з іноземними колегами  обговорювати актуальні питання розвитку бізнесу і проблемні моменти, які в цьому існують. Таким чином ми хочемо залучати інвестиції в Харківську область. А найголовніше, ми хочемо показати, що у нас в регіоні влада відкрита, готова до діалогу і вона готова спільно з бізнесом вирішувати ті проблемні питання, які можуть час від часу виникати, - сказав Євген Шаповал.

Він повідомив, що під час V Міжнародного економічного форуму  буде підписано міжнародний меморандум про створення наукового парку «Центр ефективного землеробства».

Крім цього, спільно з канадським центром Genesis (провідна компанія у світі, яка займається племінною справою у свинарстві), на території одного з районів Харківської області планується реалізувати проект з апробації порід свиней.

Тамара Кіч

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта