Закон "Про технополіс "П'ятихатки" розгляне Верховна Рада

01.06.2012 15:23 Економіка
Технополіс "П'ятихатки" Технополіс "П'ятихатки"
На розгляд Верховної Ради буде подано Закон “Про Технополіс “Пятихатки”, концепцію якого вже схвалив Президент України.

Про це під час засідання експертної ради технопарку “Слобожанщина” повідомив губернатор Харківської області Михайло Добкін.

- Ми всі з нетерпінням чекаємо винесення на розгляд закону Україні “Про Технополіс “Пятихатки”. Концепцію з розробки такого закону схвалив Президент України Віктор Янукович. Представляло цю концепцію Національне агентство з інвестицій, яке сьогодні разом із Харківською облдержадміністрацією є головним розробником. Я не сумніваюсь, що він буде прийнятий, в рамках цього закону ми отримаємо справжні економічні преференції, які представники бізнесу розглядатимуть як бонус у виборі серед інших технологічних майданчиків, - запевнив Михайло Добкін.

Він повідомив, що до складу Технополісу “Пятихатки” увійде Українсько-Російський технопарк “Слобожанщина”. 21 червня на сесії обласної ради буде розглядатися питання про фінансування технопарку.

- До нинішнього моменту отримано фінансування з російського боку, але найближчим часом технопарк отримає українську частину фінансування. Я сподіваюся, що на сесії Харківської обласної ради 21 червня депутати підтримають цей проект і він буде фінансуватися на паритетних умовах, - повідомив губернатор.
 
Тамара Кіч
Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта