Жителям області виділили мільйони на ремонт доріг

18.03.2016 11:45 Економіка
Фото із соцмережі Фото із соцмережі
Постанову про виділення коштів на ремонти доріг з державного бюджету Кабінет Міністрів України ухвалив 14 березня.

На ремонт доріг Харківської області у 2016 році з державного бюджету планується спрямувати 101,5 млн грн, з яких 80 млн - на продовження робіт на дорозі Чугуїв - Мілове.

Перший заступник начальника Служби автомобільних доріг в Харківській області Сергій Пляка розповів, що ці кошти підуть на капітальний ремонт ділянки траси від селища Шевченкове до Куп’янська.

За його словами, ремонтні роботи проводитимуться з використанням сучасних технологій - таких, як холодний ресайклінг та гарячий ремікс.

У Харківській області проводиться роззброєння (ФОТО)

В минулому році Харківською обласною адміністрацією разом зі Службою автомобільних доріг було ініційовано початок ремонтних робіт на автомобільній дорозі державного значення Р-07 «Чугуїв - Мілове».

На найбільш зруйнованій ділянці протяжністю 11 км, від с. Коробочкине Чугуївського району до кордону Чугуївського та Шевченківського районів, виконано роботи з відновлення основи за технологією холодного ресайклінгу, викладено вирівнюючий шар покриття на всій протяжності ділянки та верхній шар покриття протяжністю 1 км. Вартість виконаних робіт склала 55,8 млн гривень, - повідомляє сайт ХОДА.

Микола Мельник

Автор: Администратор сайта