Біометричний паспорт для українців. Кабмін гальмує

14.06.2013 07:41 Влада
http://mignews.com.ua http://mignews.com.ua
Кабінет міністрів України опублікував постанову про зупинення дії постанови КМУ від 13 березня 2013 р. № 185 про введення в Україні біометричних документів.

"Кабінет міністрів України постановляє: зупинити дію постанови КМУ 13 березня 2013 р. № 185 "Деякі питання виконання закону України "Про Єдиний державний демографічний реєстр та документи, що підтверджують громадянство України, посвідчують особу чи її спеціальний статус", - йдеться у документі.

Як повідомляє РБК-Україна, у зв'язку з цим Кабмін відновив дію ряду постанов, затверджених постановою уряду від 12 червня 2013 р. № 415.

Крім того, Кабмін доручив Міністерству внутрішніх справ разом з Міністерством фінансів у тримісячний строк подати на затвердження єдині зразки бланків документів, що посвідчують особу, підтверджують громадянство України чи спеціальний статус особи, та порядки, що регламентують видачу, обмін, пересилання, вилучення, повернення державі, знищення документів, що посвідчують особу, підтверджують громадянство України чи спеціальний статус особи.

Джерело: РБК-Україна
Автор: Администратор сайта