Депутати Харківської міськради звернулися до керівництва держави

03.12.2013 14:57 Влада
Депутати міськради просять президента, уряд, парламент та керівників політичних фракцій вжити заходів щодо збереження цілісності нашої держави та припинення пропаганди насильства у суспільстві.

Відповідний проект заяви ухвалили на позачерговій XXVIII сесії міськради.

У тексті звернення говориться, що Харківська міська рада, представляючи інтереси територіальної громади міста, просить керівництво країни вжити заходів в межах їхньої компетенції щодо збереження цілісності і суверенітету України, безперебійної та безпечної роботи підприємств і установ, припинення зазіхань на конституційний лад та пропаганди війни та насильства.

У зверненні зазначається, що розвиток останніх подій у державі вказує на навмисні дії лідерів політичних сил опозиції, спрямовані на створення соціальної напруженості в державі, породження насильницьких дій і зневага конституційними нормами, які можуть призвести до вкрай небезпечних наслідків.

«Харківська міська рада, поважаючи конституційне право кожного громадянина на вільне волевиявлення і мирні зібрання, засуджує будь-які дії, що загрожують здоров'ю і життю людей, які завдають шкоди міжнародному іміджу нашої держави», - зазначено в тексті звернення.

За прийняття звернення проголосувало 76 депутатів, проти - шість, утрималися - п'ять.

Автор: Администратор сайта