Стадіон "Металіст" купують за 675 мільйонів. Покупця вже визначено

27.08.2013 11:25 Спорт
http://thekievtimes.ua/ http://thekievtimes.ua/

Сьогодні відбулося засідання конкурсної комісії з продажу єдиного майнового комплексу КП «Обласний спортивний комплекс "Металіст"».

Конкурсна комісія вирішила визнати переможцем конкурсу єдиного заявника - ТОВ «Спортивний комплекс стадіон "Металіст"» як таке, що погодилося з усіма умовами конкурсу з продажу і запропонувало ціну придбання об'єкта - 674 522 000,00 грн з урахуванням ПДВ.

Під час засідання директор товариства Олександр Пархоменко та представники товариства поінформували конкурсну комісію, що у разі придбання цілісного майнового комплексу КП «ОСК «Металіст» планується проведити заходи з утриманням фіксованої суми від організаторів. А саме:

- Проведення великих подій на стадіоні: футбольні матчі, концерти;
- Проведення середніх і невеликих подій: конференц-сервіс, екскурсії, фотосесії; банкети, весілля, дитячий дня народження;
- Додаткові джерела доходів: оренда приміщень стадіону, продажу прав на назву стадіону, дохід від кейтерингу, продаж ексклюзивних прав на комерційну діяльність, використання рекламних площ.

Голова облради Сергій Чернов також зазначив, що, враховуючи важливість цього питання для всієї територіальної громади Харківщини, конкурсна комісія звернулася до нього з пропозицією винести на затвердження сесії обласної ради результати конкурсу з продажу КП «ОСК «Металіст».

Автор: Менеджер сайта