Геннадій Кернес поранений. Йому проводять операцію (ОНОВЛЕНО)

http://112.ua/ http://112.ua/

У Харківського міського голову Геннадія Кернеса стріляли. Мер в «невідкладній».

Близько 11.50 очевидці повідомили МедіаПорту, що до лікарні швидкої та невідкладної допомоги під'їхали автомобілі міського голови. На території «швидкої» також перебуває екс-губернатор Михайло Добкін.

За словами керівника Департаменту інформації Харківської міськради Юрія Сидоренка, сьогодні в мера Геннадія Кернеса стріляли. Вистрілили в спину.

Ймовірно, це сталося на джерелі в Саржиному Яру.

Зараз Кернесу проводять операцію. 

За уточненою інформацією, яку підтвердив віце-мер Харкова Ігор Терехов і один з охоронців Геннадія Кернеса, в мера вистрілили на Білгородському Шосе, коли він здійснював пробіжку. Невідомий стріляв з лісу.

На місце події наразі працює слідчо-оперативна група міліції. Вказаний факт внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань, з’ясовуються усі обставини даної пригоди.

Як повідомляє журналіст Павло Федосенко з невідкладної «допомоги», операція може тривати до 8 годин.

Як повідомляє на своїй сторінці в Facebook колишній віце-губернатор Юрій Сапронов, «мер проводив пробіжку по Білгородському шосе, стріляли в спину, з лісу. Поранення важкий. Пробита легеня ... і печінку навиліт ... »

Прокуратура відкрила у справі замаху на Геннадія Кернеса кримінальне провадження. Дії невідомих зловмисників слідчі органи кваліфікували за ч.2 ст.15, ч.1 ст.115 (замах на вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до 15 років позбавлення волі.

Екс-губернатор Харківщини Михайло Добкін повідомив, що в мера Харкова Геннадія Кернеса стріляли під час пробіжки. Постріл зробив снайпер з гвинтівки СВД 76 з прицілом.

За словами Добкіна, стріляли на ураження. Цілилися в серце. Поки смертельного результату немає, додав Добкін.

Правоохоронці виявили гільзу, постріл був один, повідомив Добкін журналістам.

Джерело: Медіапорт
Автор: Администратор сайта