Харків посилює охорону. Звернення головного міліціонера області

05.08.2014 06:59 Суспільство
www.segodnya.ua www.segodnya.ua

У Харківській області створено штаб з координації роботи правоохоронних органів.  Про це заявив начальник ГУ МВС України у Харківській області Анатолій Дмитрієв.

Так, ввечері та вночі вулиці міста охоронятимуть додаткові міліцейські патрулі.
З 3 серпня дня за наказом міліцейського керівництва Харків ввечері і вночі охороняють додаткові наряди міліції - як піші, так і автомобільні. До охорони порядку, стверджує Анатолій Дмитрієв, залучений весь особовий склад харківської міліції.

Читайте також: ЧЕРГОВЕ "ЗАМІНУВАННЯ" ВІЙСЬККОМАТУ. ЦЬОГО РАЗУ ПІД ХАРКОВОМ
                       ЗАЛІЗНИЧНА МІЛІЦІЯ ЩОНОЧІ ОБСТЕЖУЄ МОСТИ У ДВОХ НАПРЯМКАХ
                       ОБСТРІЛЯНІ ЗАВОД ТА ОБЛВІЙСЬККОМАТ У ХАРКОВІ. ПРОКУРАТУРА ГОВОРИТЬ ПРО ТЕРАКТ

«Важливі об'єкти життєдіяльності міста та області беруться під особливий пильний нагляд. До них будуть максимально наближені маршрути спільних патрулів. Створено та працює штаб з координації дій органів правопорядку щодо забезпечення миру та спокою на вулицях Харкова та області», - говорить начальник облуправління МВС.

Прес-служба Харківської міліції опублікувала рекомендації до громадян: що робити, якщо вони знайшли підозрілий предмет.

потрібно: негайно повідомити за телефоном «102»; не наближатися до підозрілого предмету і не допускати до нього сторонніх людей;.не чіпати, не переміщувати, не закривати чим-небудь цей предмет; не користуватися поблизу нього електро-або радіоапаратурою.

заборонено: наносити удари по корпусу небезпечного предмета; закопувати його в землю; кидати в багаття; розбирати або розпорошувати.

Міліція просить жителів області повідомляти про всіх підозрілих людей і підготовку акцій, які можуть загрожувати іншим людям, за телефонами (057) 700-34-50 (Управління СБУ в Харківській області), (057) 705-93-33 (Головне управління МВС в Харківської області) та (057) 737-13-59 (Головне управління Держслужби з НС в Харківській області).

Автор: Администратор сайта