Конфлікт судді і ДСО: одного з охоронців відпустили додому

20.06.2013 13:02 Суспільство

Апеляційний суд Харківської області змінив міру запобіжного заходу з тримання під вартою на домашній арешт працівнику міліції Сергію Зубкову, який 12 червня брав участь у затриманні в ресторані судді одного з районних судів Харкова, повідомляє УНІАН.

Cлухання апеляцій інших двох працівників міліції, які були затримані після інциденту з суддею, відбулося сьогодні о 15.30 та 15.45.

Прокуратура підтримала клопотання про зміну запобіжного заходу, оскільки досудове слідство перебуває на завершальному етапі, і на цей час немає підстав тримати під вартою працівників міліції.

Нагадаємо, 13 червня Департамент Державної служби охорони при МВС України поінформував, що у Харкові заарештовано співробітників Держслужби охорони, які намагалися припинити хуліганські дії відвідувача кафе, яким виявився суддя. Зокрема, за даними ДСО, міліціонери, які приїхали 12 червня о 00.24 за викликом у кафе, побачили, як невідомий громадянин зі слідами крові на обличчі, який перебував у стані сильного алкогольного сп’яніння, вдарив охоронця кафе.


 

Джерело: УНІАН
Автор: Администратор сайта