Легалізація зарплат дозволить перейти до другого рівня Пенсійної реформи вже у 2014 році - Н. Королевська

11.03.2013 14:50 Влада
http://izvestia.com.ua http://izvestia.com.ua
Міністр соціальної політики Наталія Королевська зазначила, що для того, аби перейти на другий рівень Пенсійної реформи, потрібно ліквідувати дефіцит Пенсійного фонду, а це понад 20 мільярдів гривень.

На сьогодні є всі можливості перейти до другого рівня пенсійної реформи протягом 2014 року, сказала міністр, повідомляє УНН

"Нам потрібно перейти до другого рівня пенсійного забезпечення. Протягом 2014 року, я вважаю, є всі можливості перейти до другого рівня. Ми розуміємо, що ніколи людина не буде отримувати справедливу пенсію, якщо ми залишимось на рівні солідарної системи", - сказала міністр.

Вона зазначила, що для того аби перейти на другий рівень, потрібно ліквідувати дефіцит Пенсійного фонду, а це понад 20 мільярдів гривень.

"Які джерела щодо ліквідації дефіциту ми бачимо? Це легалізація заробітних плат, зростання зарплат, ліквідація заборгованості. Сьогодні понад 8 мільярдів гривень є боржники Пенсійного фонду", - додала вона.

Міністр також зазначила, що наприкінці першого півріччя міністерство представить результати аналізу пенсійної реформи, яка була прийнята.

Джерело: УНН
Автор: Администратор сайта