Металіст програв Ньюкаслу. Як нашим забили гол (ВІДЕО)

22.02.2013 06:59 Спорт
http://www.gazeta.ru http://www.gazeta.ru
Харківський "Металіст" з рахунком 0:1 програв англійському "Ньюкаслу" в матчі-відповіді 1/16 фіналу Ліги Европи-2012/2013.

Перший матч завершився внічию 0:0 і в 1/8 фіналу виходить "Ньюкасл", повідомляє ЛігаБізнесІнформ.

Після нульової нічиєї в Англії сьогодні обом командам потрібно було забивати, і суперники почали матч без розгойдування. Вже на 3-й хвилині Амеобі на фланзі пройшов Вільягру і віддав м'яч у центр штрафного на Сисе, але Гуйє встиг відвести загрозу. "Ньюкасл" швидко освоївся в гостях і на початку тайму виглядав гостріше. Амеобі був близький до взяття воріт, але м'яч після його удару рикошетом від Шав'єра пішов на кутовий.

Лише в середині тайму "Металіст" перехопив ініціативу і почав створювати моменти. Спершу Крістальдо замикав навіс Вільягри і пробив поруч зі штангою. Потім захисникам в останній момент вдавалося заблокувати удари Марлоса і того ж Крістальдо. Перед перервою, правда, "Металіст" пропустив випад суперника і Горяїнов двічі врятував свою команду від голу, впоравшись з ударом Сисе і добиванням Амеобі.

У другому таймі малюнок гри не змінився. Команди відповідали атакою на атаку, демонструю дуже видовищний футбол. Але на 62-й хвилині помилка в обороні призвела до голу у ворота "Металіста". Гуйє віддав неточну передачу на голкіпера, до м'яча кинувся Сіссоко, а Горяїнов, виправляючи ситуацію, збив француза в штрафній, за що арбітр призначив пенальті. Амеобі з 11-метрової позначки не схибив, відкривши рахунок у матчі.

Маркевич одразу ж відреагував подвійний заміною, випустивши в атаку Жажу та Вілліана. Останній відразу ж міг зрівняти рахунок, але, вийшовши один на один з воротарем, не зумів вразити ворота "Ньюкасла". Крул ще раз врятував свою команду через п'ять хвилин. Спочатку Тім нейтралізував вихід один на один від Крістальдо, а потім врятував команду після удару Шав'єра і рикошету від Крістальдо.

У кінцівці матчу Вілліан мав ще один шанс для взяття воріт, але Крул знову був на висоті, відбивши удар форварда "Металіста". "Ньюкасл" з великими труднощами, але відстояв свої ворота і пройшов у наступну стадію плей-офф Ліги Європи.

Відео ТСН-Проспорт

Автор: Администратор сайта