Міліція контролюватиме автозаводи, а водіїв загонять на безкоштовні роботи

22.04.2013 11:17 Суспільство
http://www.segodnya.ua/ http://www.segodnya.ua/

Нові ПДД - нові штрафи. Водіям загрожує значне підвищення штрафів за непристебнутий пасок безпеки або за паркування авто на зупинці.

Про це говориться в законопроекті про внесення змін у деякі законодавчі акти України щодо посилення відповідальності за окремі види правопорушень, передають "Коментарі".

Зокрема, найбільше зросте штраф за непристібнутий ремінь безпеки: з 51-85 грн до 170-340 грн, а також за "невиконання вимог посадових осіб МВС" - до 1020 грн для звичайних водіїв і до 1700 грн. для посадових осіб.

За незаконне тонування планують штрафувати на 680 гривень. Також з'явиться штраф за установку на проїжджій частині предметів, які перешкоджають проїзду транспортних засобів або їх зупинці або стоянці", крім окремо визначених випадків.

За таке порушення пропонують штрафувати на 340-510 грн або залучати до громадських робіт.

Крім того, міліції можуть надати право здійснювати "контроль технічного стану колісних транспортних засобів під час їх експлуатації", а також відвідувати підприємства, установи та організації для виконання контрольних і профілактичних функцій із забезпечення безпеки дорожнього руху і видавати приписи на усунення виявлених порушень.

Джерело: Комментарии
Автор: Администратор сайта