Мінувальника харківських вокзалів уже знайшли

05.04.2013 12:29 Суспільство
http://www.mignews.com.ua/ http://www.mignews.com.ua/
Місце, номер телефона та особу підозрюваного вже встановили співробітники Управління МВС України на Південній залізниці

Про це повідомив начальник Управління МВС України на Південній залізниці генерал-майор міліції Андрій Мельниченко:

- Вжитими заходами спільно з співробітниками управління Служби безпеки України в Харківській області було встановлено телефон, з якого дзвонив підозрюваний, а також було встановлено особу підозрюваного. Наразі проводяться оперативно-слідчі заходи спільно з співробітниками Служби безпеки України в Харківській області по встановленню його місцезнаходження та затриманню.

Розпочато кримінальне провадження за ознаками ч. 1 ст. 259 (Завідомо неправдиве повідомлення про підготовку вибуху, підпалу або інших дій, які загрожують загибеллю людей чи іншими тяжкими наслідками) КК України.

Нагадаємо, сьогодні о 8-40 до чергової частини лінійного відділу на ст. Харків – Пасажирський УМВС України на Південній залізниці надійшло повідомлення від оператора «102» про те, що невідомий громадянин повідомив по телефону про замінування вокзалу. Точне місце події у повідомлені визначено не було.

Про надзвичайну подію одразу ж було повідомлено ГУМВС України в Харківській області, управління СБУ та МНС у Харківській області, прокуратуру, інші зацікавлені відомства. Правоохоронцями було організовано комплекс оперативно-профілактичних заходів щодо забезпечення правопорядку та безпеки громадян на об’єктах Південної залізниці, забезпечено відпрацювання вокзалів та станцій Харків-Пасажирський, Основа, Харків-Левада, Харків-Балашовський, Лосєве-1та Лосєве-2.

З територій залізничних вокзалів м. Харкова евакуйовано близько 2 тис. пасажирів та працівників залізниці.

В ході проведення ретельного обстеження вокзалів, станцій та прилеглих територій із залученням вибухо-технiчної служби та кiнологів iз службовими собаками , вибухових пристроїв та речовин виявлено не було. Порушень громадського порядку не допущено Станом на 13-00 всі вокзали та станції працюють у звичайному режимі.

Автор: Администратор сайта