Пенсіонерам та пільговикам на проїзд у маршрутках виділили мільйон на Харківщині

27.06.2013 08:55 Влада
http://www.nasha.lv/ http://www.nasha.lv/

Депутати облради збільшили обсяг коштів на компенсацію за пільговий проїзд окремих категорій громадян. Таке рішення сьогодні ухвалили депутати Харківської обласної ради.

Згідно із змінами до обласного бюджету, які внесли депутати під час сесії, обсяг коштів на компенсацію за пільговий проїзд пільговиків Харківської області збільшено на суму 1 млн 37 тис. грн.

Також змінами передбачено виділення коштів на заклади соціальної сфери, охорони здоров’я, житлово-комунального господарства.

Так, для будівництва поліклініки в Дергачах буде спрямовано 70,0 тис. грн. Окрім цього Дергачівському району виділено 30,0 тис. грн  для реконструкції очисних споруд каналізації Малоданилівської селищної ради.

Ізюмщині виділені кошти на відновлення вуличного освітлення в селі Студенок та селі Яремівка – 140,0 тис.грн.; капітальний ремонт системи водопостачання в селі Яремівка – 399,460 тис. грн.;  капітальний ремонт споруди сільського будинку культури в селі Студенок – 470,540 тис. грн.; капітальний ремонт дороги вулиць Голосова та Артема в селі Студенок – 990,0 тис. грн.

КЗОЗ «Обласний протитуберкульозний диспансер № 1» отримає 300,0 тис. грн  на реконструкцію приміщень для інсталяції та подальшої експлуатації лабораторного обладнання системи Hain Lisfesciens у лабораторії з мікробіологічної діагностики туберкульозу ІІІ рівня.

Юрій Борщ

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта