Поїзд із тілами жертв катастрофи "Боїнга 777" прямує до Харкова (ФОТО)

22.07.2014 06:00 Суспільство
Потяг з тілами жертв катастрофи відправився з Тореза до Харкова.

Рятувальники МНС України протягом понеділка продовжували працювати на місці катастрофи. Станом на 18.00 пошук тіл загиблих закінчився. Протягом дня знайшли ще 27 тіл пасажирів рейсу МН17. Тіла були відправлені з Тореза в Харків у двох потягах.

"Згідно з рапортом ДСНС України, роботи з пошуку тіл невинно загиблих завершені. І можна констатувати, що знайдено 282 тіла і 87 фрагментів, що належать 16 тілам невинно загиблих людей", - заявив голова урядової комісії з розслідування падіння літака, віце-прем'єр Володимир Гройсман.

Читайте також: Прапор України піднято над Дзержинськом. Сили АТО ведуть бої у передмісті Донецька
                       Антикризовий центр у Харкові шукає працівників зі знанням іноземних мов (ФОТО)
                       АТО на Донбасі: армія взяла під контроль Рубіжне, бойовики атакують кордон
                      Аеропорт скасовує рейси. Повітряний простір над Донбасом та частиною Харківщини закрито

З Харкова тіла відправлять на впізнання в Нідерланди. Про це сказав прем'єр-міністр Нідерландів Марк Рютте.

За словами прем'єра, нідерландські експерти, які знаходяться на місці катастрофи в Україні, стверджують, що тіла перебувають у більш задовільному стані, ніж очікувалося раніше.

Тим часом представники самопроголошеної "Донецької народної республіки" 22 липня передали малайзійським експертам самописці Boeing-777. Про це повідомив "голова уряду ДНР" Олександр Бородай.

Бородай підкреслив, що Малайзія взяла на себе зобов'язання з передачі "чорних скринь" експертам ІСАО (Міжнародної організації цивільної авіації) для проведення подальшого розслідування обставин трагедії.

Зазначається, що, провівши поверхневий огляд самописців, представники Малайзії підтвердили, що на них немає видимих серйозних ушкоджень, які могли б свідчити про порушення їх цілісності.

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта