Пункти пропуску на кордоні Харківщини переобладнують (ВІДЕО)

24.06.2014 06:00 Суспільство
Будуть переобладнані всі місцеві пункти пропуску на території Харківської області.

Про це повідомив голова Харківської ОДА Ігор Балута. А саме планується посилити пункти пропуску в інженерному плані, риються чотириметрові рови з метою запобігання проникненню важкої техніки через кордон.

Голова Харківської облдержадміністрації Ігор Балута, начальник Головного управління МВС України в Харківській області Анатолій Дмитрієв і начальник Харківського прикордонного загону Олександр Крук побували на місцевому пункті пропуску «Стрілече», щоб подивитися, як він був переобладнаний з метою посилення державного кордону України з Російською Федерацією.

Начальник Харківського прикордонного загону Олександр Крук розповів, що ситуація на кордоні хоч і напружена, але контрольована. «Є певне накопичення з російського боку збройних сил. На сьогоднішній день кордон охороняється посилено. Особлива увага зараз приділяється заходам інженерного облаштування безпосередньо на лінії державного кордону. Ведемо певну роботу з посилення і зміцнення пунктів пропуску з метою адекватних дій, аж до введення кругової оборони», - повідомив Олександр Крук.

Начальник Харківського прикордонного загону також розповів, що серйозно посилюються контрольно-режимні заходи, які проводяться у взаємодії з представниками МВС і СБУ.

Начальник Головного управління МВС України в Харківській області Анатолій Дмитрієв підтвердив, що міліція і прикордонна служба щільно співпрацюють. «Сьогодні охорона державного кордону - важливе питання. Згідно з нашою єдиною дислокацією, ми наблизили патрульні наряди міліції, координуємо наші дії, здійснюючи спільне патрулювання на деяких ділянках. Вирішується питання будівництва блокпостів, на яких будемо чергувати разом і таким чином вирішувати завдання охорони державного кордону», - зазначив Анатолій Дмитрієв.

Джерело: сайт ХОДА
Автор: Администратор сайта