У квитках на поїзд будуть вписувати імена та прізвища пасажирів. Уже з 6 квітня

22.03.2013 09:41 Суспільство
jankoy.org.ua jankoy.org.ua
Іменні квитки на потяги почнуть продавати з 6 квітня.

Як повідомляє УНН, з 6 квітня порядок оформлення проїзних документів змінюється. Так, тепер особа, що купує квиток, має повідомити касиру ім'я та прізвище пасажира. На касах пред'являти паспорт не треба, проте його треба мати при собі при посадці.

У разі оформлення проїзних документів з використанням мобільного зв’язку, Інтернету, спеціалізованих автоматів самообслуговування тощо також треба вказувати відомості про пасажира.
Квитки, придбані раніше 6 квітня і у яких не вказані прізвища та імена пасажирів, також будуть дійсними. У таких пасажирів перевіряти паспорти не будуть.
Для пільгових категорій порядок придбання квитків не зміниться — свідоцтво про пільги треба пред'явити як при купівлі, так і при посадці на потяг. Інших додаткових документів, які посвідчують особу, пред’являти не потрібно.

При подорожі з дитиною до 14 років з собою потрібно мати проїзний документ та оригінал документа, який підтверджує вік дитини.

На поїзди приміського сполучення та регіональні поїзди на проїзних документах (крім пільгових та безплатних) прізвище та ім’я особи не зазначаються і посадка здійснюється без пред’явлення документів, що посвідчують особу.

Джерело: УНН
Автор: Администратор сайта