У Web Money викрили злочинну схему: заблоковано понад 60 млн грн

http://vkurse.ua/ http://vkurse.ua/
Правила діяльності платіжної системи „Web Money Transfer” не погоджувалися з НБУ. Таку заяву зробили у прес-службі Міндоходів і сборів.

Працівниками фінансових розслідувань  виявлено значні порушення у роботі товариства з обмеженою відповідальністю, яке є гарантом діяльності платіжної системи „Web Money Transfer” на території України, повідомляє сайт Кабміна.  

Вилучено велику кількість комп’ютерної техніки, яка забезпечувала діяльність платіжної системи.

Нині на банківських рахунках підприємств, що входили до незаконної схеми, заблоковано понад 60 млн. грн. Наразі слідчі дії тривають. Після їх завершення матеріали буде передано до суду для прийняття рішення відносно організаторів злочинної схеми.

Як повідомляє ЛігаБізнесІнформ, у київському офісі системи інтернет-розрахунків WebMoney.UA, за допомогою якої в Мережі тисячі людей платять за покупки, "комуналку", мобільний зв'язок та інше, пройшов податковий обшук. У ході нього було вилучено "велику кількість комп'ютерної техніки, яка забезпечувала діяльність платіжної системи і на якій містилася інформація про незаконну діяльність", йдеться в заяві прес-служби центрального офісу по роботі з великими платниками податків Міндоходов.

При цьому податківці не розкрили ні суть схеми, ні те, які норми законодавства, на їх думку, порушила компанія WebMoney. Гроші людей і компаній (наприклад, численних інтернет-магазинів), які зберігалися на рахунках, заблоковані. 

Автор: Администратор сайта